wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Altijd de juiste Card

Visa World Card Business

Waar ter wereld u ook bent, met de Visa World Card Business gaan de zaken gewoon door.

 • Vluchten en hotels boeken

  Op veel websites kunt u alleen met creditcard betalen. En door betaling met creditcard bent u automatisch aanvullend verzekerd.

 • Lunch en diner betalen

  Alleen uw handtekening plaatsen of pincode intoetsen en uw zakenlunch of -diner is betaald.

 • Online adverteren

  U plaatst eenmalig uw Card-gegevens in uw account en weet zeker dat uw advertenties online blijven.

Visa World Card Business Aanvragen
Meer informatie

Waarvoor gebruik ik deze Card?

Lunchen en dineren

Als u gaat lunchen of dineren met klanten, collega’s of zakenrelaties, betaalt u gemakkelijk en snel met de Visa World Card Business. Alleen uw handtekening plaatsen of pincode intoetsen en het is geregeld.


Vliegtickets of zakenreis boeken

Betaal uw tickets of zakenreis met uw Visa World Card Business. U bent dan meteen verzekerd tegen calamiteiten in het buitenland, vluchtvertraging of bagage die niet op tijd aankomt.


Online adverteren

Adverteer zonder zorgen op Google, LinkedIn of Facebook. Door eenmalig uw Card-gegevens in uw account te plaatsen, beperkt u de administratie voor factuurverwerking en weet u zeker dat uw advertenties online blijven.


Online aankopen

Wanneer u online elektronische apparaten koopt bij bijvoorbeeld Bol.com, Apple store of Coolblue, kunt u die het beste met uw Visa World Card Business betalen. Zo loopt u geen enkel risico. De garanties die bij uw Card horen, beschermen u tegen fraude en vermissing. Daarbij zijn vrijwel al uw aankopen 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.


Auto huren

Voor het reserveren of betalen van een huurauto in het buitenland, heeft u bijna altijd een creditcard nodig. Gebruik uw Visa World Card Business, deze dient ook meteen als borg.


Overnachten

Als u met uw Card boekt bij een hotel dat is aangesloten bij de Hotelservice, hoeft u niet voor een bepaalde tijd in te checken. Uw kamer blijft voor u gereserveerd. Dat komt nog bovenop het gemak van het boeken of reserveren van een hotel met uw creditcard.


Parkeren en tolwegen

In veel parkeergarages kunt u uw creditcard gebruiken om mee in en uit te rijden. Zo hoeft u niet meer in de rij te staan bij de betaalautomaat. En dankzij de samenwerking tussen Yellowbrick en ICS kunt u als Visa World Card-houder voordelig bricken in Nederland, het starten en stoppen van de parkeertijd met uw mobiele telefoon of app. Ook betaalt u met een Visa World Card makkelijk en veilig op tolwegen in het buitenland. Geen gedoe met kleingeld of bankpassen die niet geaccepteerd worden.


Contant geld opnemen

Heeft u contant geld nodig? Met uw Visa World Card Business kunt u ook gewoon geld opnemen bij geldautomaten met een Visa-logo, standaard € 1.500,- per dag. En dat kost in het buitenland evenveel als een geldopname met een bankpas.


Apps & online diensten

Gebruikt u regelmatig apps of andere online diensten zoals Skype, Dropbox of McAffee? Maak uw online account aan met uw Visa World Card Business en u weet zeker dat u gebruik kunt blijven maken van deze diensten voor uw werk. Bovendien heeft u geen omkijken naar de betalingen.


Horeca inkopen

Groot inkopen voor uw horecabedrijf of de lunch op kantoor? Ook bij groothandels als Makro en Sligro kunt u met uw zakelijke Visa creditcard terecht.


Kantoorinterieur & -materiaal

Bij kantoorgroothandels als Staples of Manutan kunt u met uw creditcard betalen. Het voordeel van het betalen van kantoormeubilair of andere kantoorbenodigdheden met uw Visa World Card Business, is dat uw aankopen meteen verzekerd zijn.


Tanken

Ook bij tankstations kunt u gewoon betalen met uw Visa World Card Business. Handig voor u en uw medewerkers. U heeft inzicht in de kosten via de online service Mijn ICS Business en uw medewerkers kunnen eenvoudig hun reiskosten declareren.

visa world card business

Visa World Card Business

 • Vluchten en hotels boeken

  Op veel websites kunt u alleen met creditcard betalen. En door betaling met creditcard bent u automatisch aanvullend verzekerd.

 • Lunch en diner betalen

  Alleen uw handtekening plaatsen of pincode intoetsen en uw zakenlunch of -diner is betaald.

 • Online adverteren

  U plaatst eenmalig uw Card-gegevens in uw account en weet zeker dat uw advertenties online blijven.

Visa World Card Business Aanvragen
Meer informatie

Ondernemers over de Visa World Card Business

“Mijn Visa World Card Business is nog nooit ergens geweigerd.”
client Franken
M. Franken
GoodHabitz B.V.
“Met Visa ben je beschermd.”
 client van Willigen
T. van Willigen
Maritime Travel Service (MTS)