wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

De Visa World Card Business Verzekerd tegen misbruik van Cards!

  • Bij meerdere medewerkers in een bedrijf
  • Verzekerd bedrag € 15.000,- per gebeurtenis
  • Eigen risico slechts € 50,-

Hoe werkt de Verzekering Ongeoorloofd Gebruik?

U vraagt meerdere Cards aan voor uw onderneming

Vraagt u voor uw onderneming meerdere Cards aan, dan bent u automatisch verzekerd tegen misbruik door medewerkers met hun Card. U wilt hier liever niet aan denken, maar het risico van misbruik bij een onderneming met meerdere Cards is natuurlijk altijd mogelijk.


U vermoedt misbruik

Staan er uitgaven op uw rekeningoverzicht die u niet kunt thuisbrengen, neem dan telefonisch contact op met de Business Card Servicedesk. U ontvangt vervolgens het telefoonnummer van de verzekeraar voor meer informatie of het indienen van een claim. Dien claims uiterlijk binnen 30 dagen na melding van het misbruik bij de verzekeraar in.


Card-houder op de hoogte stellen

Bij misbruik bent u verplicht de Card van de betreffende Card-houder te blokkeren en de Card-houder daarvan schriftelijk op de hoogte te brengen. De Card-houder moet de Card teruggeven en mag geen gebruik meer maken van de Card. Openstaande bedragen moet hij of zij onmiddellijk betalen.


Uitkering schadebedrag

Als uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet en uw claim wordt goedgekeurd, keert de verzekeraar het schadebedrag uit, tot maximaal € 15.000,- per gebeurtenis.

Aanvragen Visa World Card Business
Meer informatie

Kenmerken Verzekering Ongeoorloofd gebruik

Ingangsdatum
De verzekering geldt tijdens de verzekeringsperiode, zoals vermeld op het polisblad. De schade wordt uitsluitend in behandeling genomen als die heeft plaatsgevonden binnen de verzekeringsperiode.
Vergoeding
De betaling van vergoedingen zal rechtstreeks aan de verzekerde worden gedaan. Vergoedingen worden uitbetaald in Euro’s.
Eigen risico
Er geldt een eigen risico van € 50,- per claim.
Uitsluitingen
De verzekering is niet geldig bij ongeoorloofde uitgaven gedaan door eigenaren, gekozen directeuren, partners, hoofdaandeelhouders of niet-werknemers.
Lees de voorwaarden van de Verzekering Ongeoorloofd Gebruik

Andere verzekeringen en hulpdiensten

Aankoopverzekering World Card Business

Aankoopverzekering

Vrijwel alle aankopen die u betaalt met uw zakelijke creditcard zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Dus laat u die net gekochte laptop per ongeluk vallen, dan kunt u door deze Aankoopverzekering het aankoopbedrag terugkrijgen.

Altijd inzicht

Aanvullende Reisverzekering

Tijdens zakelijke reizen die u boekt met uw Visa World Card Business bent u aanvullend verzekerd tegen ongevallen. Deze extra service heet ICS Safeguard Insurance en vergoedt bij lijnvluchten ook vertraging van uw vlucht of bagage.

Altijd inzicht

Doorlopende Reisverzekering (alleen bij Gold)

Heeft u een Visa World Card Business Gold, dan kunt u het hele jaar door zorgeloos op reis met de Doorlopende Reisverzekering van ICS. Deze verzekering geldt ook wanneer u de reis niet met uw Visa World Card Business Gold betaalt.