wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

De Visa World Card Business Gold Het hele jaar door compleet verzekerd op zakenreis!

  • Uitgebreide dekking
  • Wereldwijd geldig, ook in Nederland
  • Meereizende gezinsleden

Hoe werkt de Doorlopende Reisverzekering op de Gold Card?

U gaat op reis

Bent u in het bezit van een Visa World Card Business Gold en gaat u voor zaken of privé op reis, dan bent u aanvullend verzekerd vanaf het moment dat u uw woning verlaat. De verzekering eindigt wanneer u weer thuis bent. Dit geldt voor elke reis die u maakt, ook binnen Nederland mits deze vooraf is geboekt en uit minimaal één betaalde overnachting bestaat.


Bij schade of ongevallen neemt u direct contact op met de verzekeraar

Overkomt u of uw gezinsleden iets in het buitenland of raakt uw bagage zoek of beschadigd, dan kunt u altijd direct schakelen met de verzekeraar. Wel zo snel en handig voor het indienen van een claim.


Uitkering schadebedrag

Als u aan de voorwaarden voldoet en uw claim wordt goedgekeurd, keert de verzekeraar het schadebedrag uit. Voor reisongevallen is het maximum verzekerd bedrag bij blijvende invaliditeit € 149.625,- als u de reis volledig met de Card betaald heeft. Aanvullende geneeskundige kosten, reishulpverlening en bagage zijn verzekerd voor € 7.500,- per verzekerde per reis. Voor pech onderweg bent u tot maximaal € 3.750,-. Daarnaast kunt u een beroep doen op rechtshulp.

Aanvragen Visa World Card Business Gold
Meer informatie

Kenmerken van de Doorlopende Reisverzekering

Ingangsdatum
De verzekering biedt dekking vanaf het moment dat de verzekerde en/of zijn bagage voor een reis zijn woning verlaat en eindigt zodra de verzekerde en/of zijn bagage in zijn woning terugkeert. Het moment van vertrek en het moment van terugkomst moeten binnen de geldigheidsduur van de verzekering liggen.
Premie
De premie zit inbegrepen bij de jaarlijkse bijdrage van de Card.
Vergoeding
De betaling van vergoedingen zal rechtstreeks aan de verzekerde worden gedaan. Vergoedingen worden uitbetaald in Euro’s.
Eigen risico
Er geldt een eigen risico van € 50,- per claim.
Lees de voorwaarden van de Doorlopende Reisverzekering

Meer algemene informatie vindt u in de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars.

Andere verzekeringen en hulpdiensten

Aankoopverzekering World Card Business

Aankoopverzekering

Vrijwel alle aankopen die u betaalt met uw zakelijke creditcard zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Dus laat u die net gekochte laptop per ongeluk vallen, dan kunt u door deze Aankoopverzekering het aankoopbedrag terugkrijgen.

Bedrijfswensen doorvoeren

Verzekering tegen misbruik door medewerkers

In een onderneming met meerdere Card-houders bestaat het risico dat een medewerker onrechtmatig gebruik maakt van zijn of haar creditcard. Met de verzekering Ongeoorloofd Gebruik bent u als ondernemer verzekerd tegen dit risico.

Altijd inzicht

Aanvullende Reisverzekering

Tijdens zakelijke reizen die u boekt met uw Visa World Card Business bent u aanvullend verzekerd tegen ongevallen. Deze extra service heet ICS Safeguard Insurance en vergoedt bij lijnvluchten ook vertraging van uw vlucht of bagage.