wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

De Visa World Card Business Extra zekerheden tijdens uw zakenreis!

  • Hulp bij calamiteiten
  • Juridische bijstand
  • Aanvullende verzekeringen

Hoe werken de Aanvullende Reisverzekering & hulpdiensten?

U gaat op zakenreis

Gaat u op zakenreis en bent u in het bezit van een Visa World Card Business, dan maakt u automatisch aanspraak op hulp en juridische bijstand bij calamiteiten. Ook komt u in aanmerking voor een aanvullende reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, bagage- en vluchtvertraging.


Uw vlucht of bagage is vertraagd

Bij vertraging van uw vlucht of bagage, worden eventuele onkosten voor bijvoorbeeld maaltijden, nieuwe kleding of een tijdelijke overnachting vergoed.
De vergoeding bij een vertraging van meer dan 4 uur bedraagt € 140,- voor zowel bagage als vluchtvertraging. Bij een vertraging van meer dan 48 uur is dit nog maximaal € 410,- extra voor vertraagde bagage.


U raakt betrokken bij een ongeval

Mocht u tijdens uw zakenreis betrokken raken bij een ongeval met een openbaar vervoermiddel, huurauto of vliegtuig, dan hebben u of uw nabestaanden recht op een eenmalige uitkering. In geval van overlijden is dit € 115.000,-. In geval van blijvende invaliditeit maximaal € 115.000,-. Ook in andere gevallen kan er sprake zijn van een uitkering.


U heeft professionele ondersteuning nodig

Waar ter wereld u ook bent, u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op professionele ondersteuning, Bijvoorbeeld als u plotseling ziek wordt, onverwachts terug moet keren naar Nederland of bij calamiteiten. U hoort bij welke instanties u terecht kunt of wordt in contact gebracht met een medisch specialist bij u in de buurt.

Aanvragen Visa World Card Business
Meer informatie

Kenmerken van de Aanvullende reisverzekering & hulpdiensten

Ingangsdatum
Voorwaarde is dat de begunstigde op reis is als er een beroep wordt gedaan op de aanvullende reisverzekering. Een reis begint op het moment dat de begunstigde zijn woning heeft verlaten en eindigt zodra hij daar terug is. Rechtsbijstand wordt alleen verleend in het buitenland.
Premie
De premie zit inbegrepen bij de jaarlijkse bijdrage van de Card.
Vergoeding
De betaling van vergoedingen zal rechtstreeks aan de verzekerde worden gedaan. Vergoedingen worden uitbetaald in Euro’s.
Eigen risico
Er geldt een eigen risico van € 50,- per claim. Bekijk de voorwaarden van de SafeGuard Support & Insurance

Meer algemene informatie vindt u in de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars.

Heeft u al een reisverzekering? Controleer dan goed wat is meeverzekerd in uw eigen reisverzekering. Zo voorkomt u dat u dubbel, onderverzekerd of niet verzekerd bent.

Andere verzekeringen en hulpdiensten

Aankoopverzekering World Card Business

Aankoopverzekering

Vrijwel alle aankopen die u betaalt met uw zakelijke creditcard zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Dus laat u die net gekochte laptop per ongeluk vallen, dan kunt u door deze Aankoopverzekering het aankoopbedrag terugkrijgen.

Bedrijfswensen doorvoeren

Verzekering tegen misbruik door medewerkers

In een onderneming met meerdere Card-houders bestaat het risico dat een medewerker onrechtmatig gebruik maakt van zijn of haar creditcard. Met de verzekering Ongeoorloofd Gebruik bent u als ondernemer verzekerd tegen dit risico.

Altijd inzicht

Doorlopende Reisverzekering (alleen bij Gold)

Heeft u een Visa World Card Business Gold, dan kunt u het hele jaar door zorgeloos op reis met de Doorlopende Reisverzekering van ICS. Deze verzekering geldt ook wanneer u de reis niet met uw Visa World Card Business Gold betaalt.