wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

De Visa World Card Business Uw aankopen verzekerd!

  • tegen verlies, diefstal of beschadiging
  • tot 180 dagen na aankoop
  • ook online aankopen

Hoe werkt de aankoopverzekering?

Betaal waardevolle aankopen met uw zakelijke Visa creditcard

Bent u van plan online of in de winkel een artikel te kopen dat makkelijk kan beschadigen of gevoelig is voor verlies of diefstal? Betaal dit met uw Visa World Card Business en het is na de datum van aankoop nog 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging.


Meld schade of diefstal zo snel mogelijk

Raakt uw aankoop zoek, beschadigd of is deze gestolen, meld ons dit dan telefonisch en zo snel mogelijk. Wij sturen u meteen een schadeformulier toe.


Stuur schadeformulier en bewijsstukken op

Om uw schade te kunnen afhandelen en de aankoopwaarde aan u uit te betalen, hebben wij een volledig ingevuld en ondertekend schadeformulier nodig, een aankoopbewijs en een bewijs van aangifte in het geval van diefstal of vermissing.


U ontvangt de aankoopwaarde terug

Binnen vier weken na ontvangst van uw melding, keren wij de aankoopwaarde van het artikel terug. U heeft een eigen risico van € 50,- per gebeurtenis.

Aanvragen Visa World Card Business
Meer informatie

Kenmerken en extra’s van de Aankoopverzekering

Ingangsdatum
De Aankoopverzekering op uw creditcard gaat in vanaf de datum van aankoop van een artikel. Na een schademelding is uw volgende aankoop direct weer 180 dagen verzekerd.
Vergoeding
Bij verlies of diefstal ontvangt u het aankoopbedrag terug. De Aankoopverzekering vergoedt ook vervangings- en reparatiekosten.
Eigen risico
Er geldt een eigen risico van € 50,- per claim.
Verlengde Aankoopverzekering
(alleen Visa World Card Business Gold)
Bij de Visa World Card Business Gold zijn uw aankopen standaard 365 na aankoop verzekerd tegen verlies, diefstal en vermissing. Bekijk de voorwaarden van de (verlengde) Aankoopverzekering

Extra bij de Visa World Card Business Gold

Uw aankopen nog langer verzekerd

Met een Visa World Card Business Gold zijn uw aankopen niet 180 dagen, maar een heel jaar verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging.

Meer informatie over de Visa World Card Business Gold
Visa World Card Gold

Andere verzekeringen en hulpdiensten

Bedrijfswensen doorvoeren

Verzekering tegen misbruik door medewerkers

In een onderneming met meerdere Card-houders bestaat het risico dat een medewerker onrechtmatig gebruik maakt van zijn of haar creditcard. Met de verzekering Ongeoorloofd Gebruik bent u als ondernemer verzekerd tegen dit risico.

Altijd inzicht

Aanvullende Reisverzekering

Tijdens zakelijke reizen die u boekt met uw Visa World Card Business bent u aanvullend verzekerd tegen ongevallen. Deze extra service heet ICS Safeguard Insurance en vergoedt bij lijnvluchten ook vertraging van uw vlucht of bagage.

Altijd inzicht

Doorlopende Reisverzekering (alleen bij Gold)

Heeft u een Visa World Card Business Gold, dan kunt u het hele jaar door zorgeloos op reis met de Doorlopende Reisverzekering van ICS. Deze verzekering geldt ook wanneer u de reis niet met uw Visa World Card Business Gold betaalt.