wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Verzekerd


Aankoopverzekering World Card Business

Aankoopverzekering

Vrijwel alle aankopen die u betaalt met uw zakelijke creditcard zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Dus laat u die net gekochte laptop per ongeluk vallen, dan kunt u door deze Aankoopverzekering het aankoopbedrag terugkrijgen.

Bedrijfswensen doorvoeren

Verzekering tegen misbruik door medewerkers

In een onderneming met meerdere Card-houders bestaat het risico dat een medewerker onrechtmatig gebruik maakt van zijn of haar creditcard. Met de verzekering Ongeoorloofd Gebruik bent u als ondernemer verzekerd tegen dit risico.

Altijd inzicht

Aanvullende Reisverzekering

Tijdens zakelijke reizen die u boekt met uw Visa World Card Business bent u aanvullend verzekerd tegen ongevallen. Deze extra service heet ICS Safeguard Insurance en vergoedt bij lijnvluchten ook vertraging van uw vlucht of bagage.

Altijd inzicht

Doorlopende Reisverzekering (alleen bij Gold)

Heeft u een Visa World Card Business Gold, dan kunt u het hele jaar door zorgeloos op reis met de Doorlopende Reisverzekering van ICS. Deze verzekering geldt ook wanneer u de reis niet met uw Visa World Card Business Gold betaalt.

Visa World Card Business, de creditcard voor ondernemers

Past deze creditcard bij mij?

De Visa World Card Business is de makkelijke creditcard voor ZZP’ers en kleine ondernemers die regelmatig zakelijke uitgaven doen en privé en zakelijk graag gescheiden houden.

Ontdek de voordelen

Waarvoor gebruik ik deze card?

De Visa World Card Business komt altijd en overal van pas. Online adverteren, een lunch afrekenen in binnen- of buitenland of een vliegticket boeken, het kan veilig en snel met uw zakelijke Visa creditcard.

Ontdek het gebruiksgemak