wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Veilig (online) betalen

Nog meer zekerheid met een zakelijke Visa creditcard

 • 24/7 fraudepreventie van ICS
 • gratis garanties op uw creditcard
 • online aankopen extra beveiligd
Visa World Card Business Aanvragen
Meer informatie

Zekerheid met Visa World Card Business

Internetgarantie

Fraude op internet komt helaas steeds vaker voor. Maar door onze Internetgarantie winkelt u ook online veilig en zonder risico. Als blijkt dat er fraude is gepleegd met uw zakelijke Visa creditcard, dan krijgt u uw geld terug. Blijf desondanks vertrouwen op uw gezonde verstand en mijd dubieuze websites.


Aflevergarantie

Koopt u met uw Visa World Card Business een product via internet maar het komt niet aan, dan zoekt ICS voor u uit wat er aan de hand is. Wij storten uw geld alvast terug op uw Card. Dat maakt online winkelen een stuk prettiger.


3D Secure

3D Secure (voor Visa bekend als Verified by Visa) is een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet, in de vorm van het invoeren van een persoonlijk wachtwoord en een sms-code. U kunt uw 3D Secure wachtwoord aanmaken tijdens uw online betaling.


24/7 Fraudepreventie

ICS houdt dag en nacht de betalingen bij die met zakelijke creditcard(s) gedaan worden. Als wij serieuze vermoedens hebben dat een betaling verdacht is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met de Card-houder om dit te verifiëren.


CVV-code

De Card Verification Value (CVV) is een veiligheidscode achterop uw Visa World Card. Deze code vermindert het risico op fraude bij telefonische en online transacties. Controleer altijd of bij uw aankopen naar deze code gevraagd wordt.

visa world card business

Visa World Card Business

 • Vluchten en hotels boeken

  Op veel websites kunt u alleen met creditcard betalen. En door betaling met creditcard bent u automatisch aanvullend verzekerd.

 • Lunch en diner betalen

  Alleen uw handtekening plaatsen of pincode intoetsen en uw zakenlunch of -diner is betaald.

 • Online adverteren

  U plaatst eenmalig uw Card-gegevens in uw account en weet zeker dat uw advertenties online blijven.

Visa World Card Business Aanvragen
Meer informatie