wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Eenvoudig online aanvragen

Met uw Visa World Card Business staat u nooit stil. Betalen en zaken regelen kan gemakkelijk overal ter wereld.

 • Aanvragen in vijf minuten
 • Veilig en vertrouwd
 • Mogelijkheden voor starters
Visa World Card Business Aanvragen
Meer informatie

Aanvragen doet u zo

Gegevens invullen in vijf minuten

Door het invullen van uw bedrijfsnaam of KvK-nummer, kunnen wij uw bedrijfsgegevens ophalen. U hoeft deze alleen nog aan te vullen en uw bedrijfslimiet of de limiet per Card te bepalen. Geef daarnaast ook uw betaalvoorkeuren op. Nadat u de gegevens in het aanvraagformulier verstuurd heeft, kunt u het formulier downloaden en uitprinten. Stuur vervolgens het ondertekende formulier naar ons op.


Ontvangst creditcard(s)

Binnen acht dagen na goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u de creditcard(s). Hebben wij vragen of wijzen wij uw aanvraag af, dan nemen wij contact met u op. Het is mogelijk om later nog extra creditcards aan te vragen voor uw collega’s.


Voorwaarden

Voor het bezit van een Visa World Card Business moet u ouder dan achttien jaar zijn. Uw bedrijf staat minimaal één jaar ingeschreven in het Handelsregister van de KvK en heeft een permanent adres in Nederland. U kunt jaarcijfers overleggen en er loopt geen gerechtelijke procedure tegen u of uw bedrijf wegens wanbetaling. Als u een eenmanszaak heeft, heeft u geen negatieve registratie bij Bureau Krediet Registratie in Tiel.


Uw persoonsgegevens zijn veilig

Tijdens uw aanvraag maakt u gebruik van een beveiligde verbinding. Wanneer deze verbinding zestig minuten open staat zonder dat u gegevens toevoegt of wijzigt, sluiten wij de sessie om veiligheidsredenen af. Bekijk ons Privacy Statement


Ook voor starters

In veel gevallen krijgt u als startend ondernemer nog geen hoge limiet, maar u kunt wel genieten van de andere voordelen van een Visa World Card Business. Doe in uw geval een aanvraag voor een lagere limiet, bijvoorbeeld €250,-. Wilt u in de praktijk uw bestedingsruimte verhogen, dan stort u gewoon zelf geld bij op uw Card.

Aanvragen Visa World Card Business
Meer informatie
visa world card business

Visa World Card Business

 • Vluchten en hotels boeken

  Op veel websites kunt u alleen met creditcard betalen. En door betaling met creditcard bent u automatisch aanvullend verzekerd.

 • Lunch en diner betalen

  Alleen uw handtekening plaatsen of pincode intoetsen en uw zakenlunch of -diner is betaald.

 • Online adverteren

  U plaatst eenmalig uw Card-gegevens in uw account en weet zeker dat uw advertenties online blijven.

Visa World Card Business Aanvragen
Meer informatie