wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Controle en inzicht

De MasterCard Corporate biedt uitgebreide mogelijkheden om controle te houden over de uitgaven van medewerkers. Middels analyses, rapportages en een koppeling met uw boekhoudpakket houdt u deze controle en verkrijgt u diepgaand inzicht in de bedrijfsuitgaven.

Direct aanvragen

Diepgaande analyses

Met de online dienst Smart Data Online kunnen alle transacties geanalyseerd worden naar afdeling, unit, onderneming, kostenplaats of projectnummer. Ook is het eenvoudig om een analyse te maken zodat u inzicht krijgt in de uitgaven per leverancier.

Rapportages

Binnen Smart Data Online is het mogelijk om terugkerende rapportage in te richten. Zo kunt u bijvoorbeeld via standaard rapportages makkelijk nagaan waar de zakelijke Cards van uw medewerkers het meest voor gebruikt worden. U kunt ook zelf maatwerk rapportages ontwikkelen. U kunt bijvoorbeeld transacties koppelen aan kostenplaatsen en rangschikken naar meerdere branchecodes. Welk inzicht of overzicht u ook wenst, Smart Data Online geeft u het antwoord.

Koppeling met boekhouding

De transacties die plaatsvinden over de Cards kunt u via Smart Data Online ontsluiten naar uw boekhoudpakket. Dat kan handmatig middels een export of middels een directe koppeling tussen Smart Data Online en het boekhoudpakket. Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden voor een koppeling.

Andere voordelen van een zakelijke MasterCard

Wereldwijd betaalgemak

Wereldwijd betaalgemak

De hotelrekening betalen, een vlucht boeken of online advertenties inkopen voor uw bedrijf: Met een zakelijke Visa creditcard betaalt u waar ook ter wereld snel, gemakkelijk en veilig.

Verzekeringen en diensten

Verzekerd

Door de bijkomende verzekeringen en hulpdiensten kunt u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Zo zijn vrijwel al uw aankopen minimaal 180 dagen verzekerd en gaat u aanvullend verzekerd op reis.

Altijd inzicht

Altijd inzicht

Met Mijn ICS Business heeft u altijd en overal een overzicht van uw rekening en transacties. Daarmee houdt u zicht op uw bedrijfsbestedingen en kunt u ook tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren.