wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Bedrijfsvoorkeuren opgeven

bedrijfwensen doorvoeren

U kunt het gebruik en de administratie van uw Visa World Card Business afstemmen op uw bedrijf.

 • Hoogte Card-limiet(en) instellen

 • Datum maandafsluiting kiezen

 • Zonder extra kosten achteraf betalen

Visa World Card Business Aanvragen
Meer informatie

Uw voorkeuren bepalen

Limieten bepalen

Bij uw aanvraag dient u zelf een verzoek in voor de hoogte van de bedrijfs- en Card-limiet(en). Vraagt u voor meerdere medewerkers een Card aan, dan geeft u eenvoudig aan hoe hoog de Card-limiet per medewerker mag zijn. U kunt de limieten later altijd wijzigen.

limiet bepalen

Betaalwijze aan ICS

Betalen aan ICS kan via incasso of overschrijving. Bij incasso machtigt u ICS maandelijkse het bedrag van uw rekening af te schrijven. Houdt u liever zelf controle over de betalingen, kies dan voor maandelijkse betalingen aan ICS via overschrijving.

betaalwijze aan ics

Datum maandafsluiting

Om optimaal aan te sluiten op uw cashflow kiest u zelf de dag waarop wij uw maandelijkse rekening opmaken. U kunt kiezen uit een willekeurige dag tussen de 3e en 27e van de maand. Bij een automatische incasso schrijven wij het bedrag ongeveer zes dagen na de door u gekozen datum af. Heeft u gekozen voor overschrijving dan heeft u vanaf deze datum 21 dagen de tijd om het bedrag aan ICS te voldoen.

datum maandelijkse afschrijving

Correspondentietaal

Steeds meer bedrijven hebben te maken met internationale medewerkers. Uw medewerkers hebben de mogelijkheid om hun creditcard zaken in het Engels te regelen via onze online service Mijn ICS Business.

correspondentie taal

Meegroeien met uw bedrijf

Meer creditcards, een hogere limiet per creditcard of een hogere bedrijfslimiet; als uw bedrijf groeit, groeien uw creditcards met u mee. Dat geldt ook voor het aanmaken van creditcards voor nieuwe medewerkers en het afmelden van werknemers die ergens anders aan de slag gaan. Wij maken het snel voor u in orde.

meegroeien met uw bedrijf

Rentevrij betalen

Na het opmaken van uw rekening op de maandelijkse afsluitingsdatum gaat de rentevrije periode van 21 dagen in. Hiermee heeft u dus een langere periode om uw aankopen kosteloos aan ICS terug te betalen.

rentevrij betalen

Bankonafhankelijk

Voor het gebruik van een Visa World Card Business van ICS maakt het niet uit waar u zakelijk bankiert. Iedere bankrekening is te koppelen aan de Card. Zo hoeft u geen nieuwe Card aan te vragen wanneer u van bank wisselt.

bank onafhankelijk
visa world card business

Visa World Card Business

 • Vluchten en hotels boeken

  Op veel websites kunt u alleen met creditcard betalen. En door betaling met creditcard bent u automatisch aanvullend verzekerd.

 • Lunch en diner betalen

  Alleen uw handtekening plaatsen of pincode intoetsen en uw zakenlunch of -diner is betaald.

 • Online adverteren

  U plaatst eenmalig uw Card-gegevens in uw account en weet zeker dat uw advertenties online blijven.

Visa World Card Business Aanvragen
Meer informatie