wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

De voordelen van een Visa World Card Business


Wereldwijd betaalgemak

Wereldwijd betaalgemak

De hotelrekening betalen, een vlucht boeken of online advertenties inkopen voor uw bedrijf: Met een zakelijke Visa creditcard betaalt u waar ook ter wereld snel, gemakkelijk en veilig.

Bedrijfswensen doorvoeren

Bedrijfsvoorkeuren opgeven

U kunt het gebruik en de administratieve afhandeling van uw Visa World Card Business afstemmen op de voorkeuren van uw bedrijf. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf wanneer u de maandelijkse rekening ontvangt.

Altijd inzicht

Altijd inzicht

Met Mijn ICS Business heeft u altijd en overal een overzicht van uw rekening en transacties. Daarmee houdt u zicht op uw bedrijfsbestedingen en kunt u ook tijdens uw zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren.

Verzekeringen en diensten

Verzekerd

Door de bijkomende verzekeringen en hulpdiensten kunt u met een gerust hart (internationaal) ondernemen. Zo zijn vrijwel al uw aankopen minimaal 180 dagen verzekerd en gaat u aanvullend verzekerd op reis.

Veilig betalen

Veilig (online) betalen

Betalen met uw Visa World Card Business is extra veilig door de 24/7- Fraudepreventie van ICS. En de garanties op uw Card geven u nog meer zekerheid, ook online.

Eenvoudig aanvragen

Eenvoudig aanvragen

U vraagt een of meerdere Visa World Card Business Cards aan met het online aanvraagformulier. Na ontvangst van uw gegevens neemt ICS uw aanvraag voor uw zakelijke Visa Card(s) in behandeling.

Visa World Card Business, de creditcard voor ondernemers

Past deze creditcard bij mij?

De Visa World Card Business is de makkelijke creditcard voor ZZP’ers en kleine ondernemers die regelmatig zakelijke uitgaven doen en privé en zakelijk graag gescheiden houden.

Ontdek de voordelen

Waarvoor gebruik ik deze card?

De Visa World Card Business komt altijd en overal van pas. Online adverteren, een lunch afrekenen in binnen- of buitenland of een vliegticket boeken, het kan veilig en snel met uw zakelijke Visa creditcard.

Ontdek het gebruiksgemak