wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Selecteer een onderwerp

Wat kost het gebruik van de Visa World Card Business (Gold) in het buitenland?

ICS hanteert bij betalingen en geldopnames in vreemde valuta een koersopslag van 2,5%

Wat zijn de kosten voor het opnemen van contant geld?

Voor een geldopname bij een geldautomaat en aan een balie hanteert ICS een rente van 4% over het opgenomen bedrag met een minimum van € 4,50. (1% bij positief saldo op Card met maximum van € 1,50).

Wat is de jaarlijkse bijdrage van de Visa World Card Business (Gold)?

De jaarlijkse bijdrage voor de Visa World Card Business is € 35,-. De jaarlijkse bijdrage voor de Visa World Card Business Gold is € 154,-.

Waarvoor betaal ik de jaarlijkse bijdrage?

De jaarlijkse bijdrage is het bedrag dat u jaarlijks voor uw creditcard betaalt, zodat u gebruik kunt maken van de betaalmogelijkheden en faciliteiten van de creditcard, inclusief de administratieve afhandeling van alle betalingen.

Wat kost een Extra Card?

De kosten voor een Extra Visa World Card Business bedragen € 35,- . De kosten voor een Extra Visa World Card Business Gold bedragen € 154,-

Welke kosten worden er in rekening gebracht bij niet-tijdig terug betalen aan ICS?

Bij te late of onvolledige betaling wordt de rente per dag berekend (14% rente op jaarbasis) plus administratiekosten van € 5,- per maand.

Zijn er kosten verbonden aan het opzeggen van de creditcard?

Aan het opzeggen van uw creditcard zijn geen kosten verbonden.
De creditcard dient u minimaal twee maanden voor de maand van de vervaldatum op de creditcard op te zeggen. Zegt u later op dan de aangegeven termijn, dan wordt de jaarlijkse bijdrage in rekening gebracht. Hierover ontvangt u geen restitutie.

Hoeveel bedraagt de rente bij een positief saldo?

Bij de Visa World Card Business (Gold) kunt u geld storten op uw Card. Als u een positief saldo van meer dan € 500,- op uw creditcard heeft, ontvangt u creditrente. ICS keert een creditrente uit van 0,1%* per jaar. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-. * Rentewijzigingen voorbehouden