wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Selecteer een onderwerp

Is online betalen met de Visa World Card Business (Gold) veilig?

Ja. Veilig online winkelen, begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat er fraude is gepleegd met de Visa World Card Business (Gold), krijgt u uw geld terug. Als iemand anders de gegevens van de creditcard misbruikt, loopt u dus geen enkel risico. Het blijft wel verstandig de creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.

Hoe werkt de internetgarantie?

Veilig online winkelen, begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat er fraude is gepleegd met de creditcard, krijgt u uw geld terug. Als iemand anders de gegevens van de creditcard misbruikt, loopt u dus geen enkel risico. Het blijft wel verstandig de creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.

Wat is CVV?

De Card Verification Value (CVV) is de 3-cijferige code die op de achterkant van de Visa World Card Business (Gold) staat, naast de handtekeningstrip. Deze veiligheidscode vermindert het risico op fraude bij transacties per postorder, telefoon of internet.

Wat is 3D Secure?

3D Secure (voor Visa bekend als Verified by Visa) is een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet, in de vorm van het invoeren van een persoonlijk wachtwoord en een sms-code. U kunt uw 3D Secure wachtwoord aanmaken tijdens uw online betaling. Bent u uw wachtwoord vergeten? Ook deze kunt u wijzigen tijdens de online betaling.