wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Selecteer een onderwerp

Hoe lang duurt de verwerking van een aanvraag?

Wanneer wij een aanvraag hebben ontvangen, neemt de afdeling Kaartacceptatie deze binnen twee werkdagen in behandeling. Op het moment dat de aanvraag is goedgekeurd ontvangt u van ons binnen acht werkdagen uw creditcard(s) en pincode(s).
Het kan voorkomen dat wij meer gegevens nodig hebben om de aanvraag te kunnen beoordelen. In dat geval ontvangt u een brief waarin wij vragen om aanvullende gegevens aan ons toe te sturen. De aanvraag wordt afgerond als de stukken compleet zijn.

Als ik een Visa World Card Business (Gold) aanvraag voor mijn medewerkers, wanneer kunnen zij er dan mee betalen?

Op het moment dat uw aanvraag is goedgekeurd ontvangt u van ons binnen acht werkdagen de creditcard(s) en pincode(s). Vanaf dat moment kunnen uw medewerker(s) ermee betalen.

Wat is de status van de aanvraag van mijn creditcard?

Neem hiervoor contact op met de Business Card Servicedesk op telefoonnummer: +31 (0)20 - 6 600 666.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden van de Visa World Card Business?

U kunt de Algemene Voorwaarden downloaden en lezen.

Waar vind ik informatie over het gebruik van de Visa World Card Business?

Bekijk de handleiding voor het gebruik van de Visa World Card Business.

Wat is de geldigheidsduur van de Visa World Card Business (Gold)?

De geldigheidsduur bedraagt vijf jaar en verstrijkt op de laatste dag van de maand. Deze datum (de maand en het jaar) staat op de creditcard vermeld.

Wat is een bestedingslimiet?

De maximaal mogelijke uitgaven op een zakelijke creditcard van een Card-houder.

Wat is een bedrijfslimiet?

Een bedrijfslimiet is de bestedingslimiet gegeven aan het bedrijf waar alle creditcards gezamenlijk gebruik van maken.

Hoe bepaal ik de juiste bedrijf- en bestedingslimiet?

De bedrijfslimiet is het geldbedrag dat uw bedrijf, ongeacht het aantal zakelijke creditcards, maandelijks maximaal kan uitgeven. De bestedingslimiet is het geldbedrag dat de Card-houder maandelijks maximaal kan uitgeven.
U kunt er voor kiezen om de bedrijfslimiet een optelsom te laten zijn van de limieten van alle creditcards samen. U kunt ook een maximale bedrijfslimiet bepalen die lager is dan de limieten van de creditcards samen. U vraagt bijvoorbeeld een bedrijfslimiet van € 4.000,- aan met twee creditcards. Voor beide creditcards vraagt u een bestedingslimiet van € 2.500,- aan. Samen kunnen de creditcards dan niet meer dan € 4.000,- uitgeven.
In alle gevallen is het aan te raden bij het aanvragen van de creditcard(s) een inschatting te maken van de maximale maandelijkse uitgaven die in de toekomst over de creditcard zullen verlopen.