wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Visa World Card Business, ondernemen op uw manier

Speciaal aanbod voor klanten e-Boekhouden.nl

Of u nu alles op intuïtie doet of juist vanuit ratio, u heeft een eigen manier van werken. Dat maakt uw onderneming uniek. En wat uw manier van ondernemen ook is, de Visa World Card Business sluit hierbij aan.

Als klant van e-Boekhouden.nl kunt u nu extra voordelig een zakelijke Visa creditcard aanvragen dankzij onze samenwerking met e-Boekhouden.nl. Wanneer u in de periode tussen 1 augustus 2017 en 1 januari 2018 een World Card Business aanvraagt, hoeft u gedurende 1 jaar geen card bijdrage te betalen.

Aanvragen

Zo werkt de actie

  1. Vraag een Visa World Business Card aan.
  2. Na goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u de Card thuis.
  3. Gebruik uw Card door er binnen 90 dagen na ontvangst een betaling mee te doen.
  4. De eerste jaarlijkse bijdrage wordt niet bij u in rekening gebracht.

Onze ondernemers

Op je gevoel afgaan.

“gevoel is de rode draad in mijn carrière.”
- Bob van Oosterhout, eigenaar Triple Double Sportmarketing

Zijn passie voor sport begon op het basketbalveld. Hij volgde zijn gevoel. En dat werkte. Nu is hij eigenaar van Triple Double sportmarketing. Hij verbindt sport en bedrijfsleven, zowel financieel als emotioneel. Met succes. Mede door inzicht te houden, overal bovenop te zitten en tegelijkertijd op zijn gevoel te blijven vertrouwen.

We doen alles op intuïtie

“Het voelt goed dat alles gewoon doorgaat als we samen op pad zijn.”
- Esther Blaffert, Eigenaar Friday Next

Ze hadden altijd al een voorliefde voor styling en gaven vrienden advies. Nu is Esther samen met Paulien constant druk met drie winkels, ontelbare stylingopdrachten en een goedlopende webshop. Haar online advertenties betaalt ze automatisch met haar zakelijke creditcard. Beluister het verhaal van Esther.

Grenzen verleggen

“ik dacht: wat heb ik nou écht te verliezen?”
- Sanneke Mulderink, eigenaar Lynxx

Tegen alle adviezen in, nam Sanneke het besluit om voor zichzelf te beginnen. Nu is ze eigenaar van Lynxx. Een bureau gespecialiseerd in het analyseren van grote hoeveelheden data. Ze is altijd onderweg en regelmatig in het buitenland te vinden. Haar eigen onderneming starten, is het beste wat ze ooit heeft gedaan. Ze ging op zoek naar vrijheid en vond internationaal succes. Bekijk haar verhaal.

De juiste balans vinden.

“het gaat om het verhaal erachter, niet om mij.”
- Eric van Limpt, eigenaar Icaelo Jewellery

Eric bouwde zijn garage om tot atelier. Hierdoor lopen werk en privé af en toe door elkaar. Toch heeft hij de juiste balans weten te vinden. Hij verwerkt bijzondere verhalen in unieke sieraden, met behulp van ouderwetse ambacht én nieuwe technieken. Wat er in de toekomst ook verandert, hij zal het belangrijkste nooit uit het oog verliezen: het gaat om de mensen én om hun verhaal.

Voordelen van de World Card Business van Visa

Wereldwijd betaalgemak

Wereldwijd betaalgemak

De hotelrekening betalen, een vlucht boeken of online advertenties inkopen voor je bedrijf: Met een zakelijke Visa creditcard betaal je waar ook ter wereld snel, gemakkelijk en veilig.

Bedrijfswensen doorvoeren

Bedrijfsvoorkeuren opgeven

Je kunt het gebruik en de administratieve afhandeling van je Visa World Card Business afstemmen op de voorkeuren van je bedrijf. Zo kies je bijvoorbeeld zelf wanneer je de maandelijkse rekening ontvangt.

Altijd inzicht

Altijd inzicht

Met Mijn ICS Business heb je altijd en overal een overzicht van je rekening en transacties. Daarmee houd je zicht op je bedrijfsbestedingen en kun je ook tijdens je zakenreis je resterende bestedingslimiet controleren.

Vragen? Onze Servicedesk staat voor u klaar.

Telefonische hulp bij Card aanvragen?

Heeft u vragen bij het aanvragen van uw Visa World Card Business? Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.Bel + 31 20 - 6 600 666

Ga naar service en contact

Gegarandeerd excellente service

De klantenservice van ICS garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen de service van ICS met een 7,8.

Meer over ICS

Veelgestelde vragen


Bij vragen of problemen mag u ons altijd bellen. Maar misschien vindt u het antwoord op uw vraag al bij veelgestelde vragen op deze website.

Ga naar de veelgestelde vragen