wait
Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

De Visa World Card Business. Nu tijdelijk met € 50,- cadeau op uw Card.

Nu tijdelijk met
€ 50,- cadeau
op uw Card

De voordelen van de Visa World Card Business

 • Overal ter wereld veilig betalen
 • Aankopen 180 dagen verzekerd
 • Online altijd inzicht in je zakelijke transacties

Zo werkt de actie

 1. Vraag een Visa World Business Card aan.
 2. Na goedkeuring van uw aanvraag ontvangt u de Card thuis.
 3. Gebruik uw Card door er binnen 90 dagen na ontvangst een betaling mee te doen.
 4. De € 50,- wordt binnen 2 weken automatisch op uw Card bijgeschreven.

Onze ondernemers

"Deze ochtend een call met Singapore, daarna een software pitch in Amerika... Ja, we gaan net zo lang door met de businesscase totdat we 'viral' gaan."

Quintus Willemse - Co-Founder Foryard

Na jaren bij multinationals te hebben gewerkt, besloot Quintus zelf een onderneming te starten. Hij zag de aanpak van de grote corporates en was ervan overtuigd dat het anders moet. Samen met Niek van der Voort richtte hij Foryard op. Een softwareontwikkelingsbedrijf dat emerging technologies – zoals chatbots en blockchains – beschikbaar stelt voor overheidsorganisaties, zoals De Sociale Verzekeringsbank. Lees meer

Deze service-kant van het bedrijf wordt het Software Innovatie Lab genoemd. Dit soort Labs zetten ze ook op voor andere bedrijven. Daarnaast hebben ze in het buitenland eigen producten in de markt gezet. Nu voornamelijk in Amerika en Singapore. Maar Quintus heeft grote internationale ambities. Hij gaat net zo lang door met het verbeteren van de businesscase tot ze viral gaan.

De werkwijze van Quintus is geïnspireerd op de Semco Style van de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler. Een werkwijze waarbij je werknemers maximale autonomie geeft over het werk en de uitvoering. Iedereen krijgt carte blanche. Foryard creëert op deze manier een innovatiecultuur waarbij mensen eigenlijk niets fout kunnen doen. Met een goede reden. Want hoe vrijer je mensen laat, hoe creatiever ze worden. En hoe leuker ze het vinden, waardoor ze nog beter in hun werk zijn.

Quintus is verantwoordelijk voor sales, finance en alle contracten. Maar op zijn visitiekaartje staat: Dreamcatcher. Foryard wil namelijk iedereen een eerlijke kans geven. Daarbij inventariseert Quintus wat medewerkers het liefst willen bereiken. Die droom probeert hij te vangen, om hem vervolgens ook echt mogelijk te maken. Achtergrond vindt Quintus niet belangrijk. Als je van nature maar nieuwsgierig en geïnteresseerd bent, dan komt de rest vanzelf.

"Een vroege start met een shoot, dan koffie met een vriendin, productie voor een duurzaam merk. Ja, van werk naar privé en weer terug…"

Caroline Pluym - Eigenares Caroline Styling & Productie

Als creative producer bedenkt en creëert Caroline fotoshoots, campagnes en events. Van begin tot eind. Ze neemt niet alleen de productie op zich, maar ook styling en visagie. Geen dag is hetzelfde, maar juist die veelzijdigheid spreekt haar aan. Daarbij lopen werk en privé soms dwars door elkaar. Zo kan ze op weg naar een vriendin zomaar het perfecte decorstuk tegenkomen, voor die shoot van morgen. Lees meer

Caroline is altijd al creatief geweest en erg goed in organiseren. Inmiddels werkt ze al meer dan 15 jaar voor zichzelf. Ondernemen geeft haar een gevoel van vrijheid. Ze kan zelf bepalen met en voor wie ze werkt en haar eigen dag indelen. Vaak is ze op locatie, maar ze werkt ook regelmatig vanuit huis. Die mogelijkheid is er. En dat is – nu ze een gezin heeft – wel zo fijn.

Als mens staat Caroline voor bepaalde dingen. Ze kiest er bewust voor om deze zaken ook in haar werk uit te dragen. Je zou kunnen zeggen dat ze onderneemt vanuit overtuiging. Zo probeert ze zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu en dierenwelzijn, en neemt ze deze overtuiging mee op zakelijk gebied.

Het liefst werkt ze met duurzame merken. Daarnaast zet ze zich graag in voor goede doelen. Samen bewustzijn creëren en de wereld een stukje beter maken voor mens en dier, dat vindt ze mooi. Ze doet waar ze achter staat, waardoor ze haar werk met veel plezier kan uitvoeren. En dat plezier hoopt ze over te brengen op anderen.

"Wij kijken naar de mens achter het CV. Naar persoonlijkheid, ambities en aantoonbaar potentieel. Dat maakt ons bedrijf succesvol in het verbinden van mensen."

Cyrille & Alette Bastiaansen - Managing Partners recruitmentbureau WeKnowPeople

Van kinds af aan wilden Cyrille en Alette al ondernemen. Dat ze dat uiteindelijk samen zijn gaan doen – als zussen – is en blijft voor hen heel bijzonder. Het begon op een zolderkamer in Amsterdam, waar ze chef ‘van alles’ waren. Midden in de crisis, en zonder kennis van de werving- en selectiewereld waar ze zich nu in bevinden. Lees meer

Toen al hadden ze een bepaalde nieuwsgierigheid. Een passie om relaties te leggen. En dat is nog steeds hun kracht. Cyrille en Alette kijken naar persoonlijkheid, competenties en ambitie. Naar de persoon achter het CV. En juist dat maakt ze succesvol in het verbinden van mensen. Want een CV vertelt wel wat je hebt gedaan, maar niet wat je graag wilt doen.

Cyrille en Alette localiseren de beste mensen – die vaak zelf nog niet weten dat ze toe zijn aan een volgende stap – en gaan met ze in gesprek. Ze kijken naar talent, wensen, sfeer op de afdeling en het juiste takenpakket. Als de combinatie optimaal is, kunnen mensen écht het verschil maken. Cyrille en Alette weten dit. Daar komt hun bedrijfsnaam ook vandaan. Met WeKnowPeople zijn ze heel dicht bij hun eigen kracht gebleven.

Alette heeft een commerciële achtergrond en Cyrille werkte interim in de communicatiebranche, het vakgebied waarin ze nu nog steeds bemiddelen. Ze zagen destijds dat recruitment anders, klantgerichter maar vooral persoonlijker kon. En dat inzicht heeft ze ver gebracht. Van de groep waarvoor ze bemiddelen helpen ze ruim 75% van baan naar baan. Zo brengen ze talent echt in beweging.

De Voordelen van de World Card Business van Visa

Wereldwijd betaalgemak

Met een zakelijke World Card kun je net zo gemakkelijk de hotelrekening betalen als online advertenties inkopen.

Ontdek het betaalgemak

Gratis verzekerd

Vrijwel alle aankopen die je met de Visa World Card Business doet zijn verzekerd tegen diefstal of beschadiging.

Lees over de verzekeringen

Altijd inzicht

Met Mijn ICS Business houdt je overzicht op bedrijfsbestedingen en kan je ook in het buitenland je bestedingsruimte controleren.

Meer over online inzicht

Het aanvragen van een Visa World Card Business in een notendop

Het aanvragen van een Visa World Card Business is eenvoudig. Om je aanvraag snel af te ronden, is het van belang de volgende stappen te doorlopen:

 1. Aanvraagformulier invullen

 2. Ingevulde aanvraagformulier downloaden

 3. Printen & ondertekenen aanvraagformulier

  Zonder ondertekening van een tekenbevoegde kunnen we het aanvraagformulier niet in behandeling nemen.
  Wanneer je vragen hebt over de aanvraag, neem dan contact op met afdeling acceptatie 020-6603787.

 4. Documenten verzamelen

  Om een aanvraag snel in behandeling te kunnen nemen is het belangrijk dat alle benodigde informatie wordt meegestuurd. Deze staan op het aanvraagformulier.

 5. Opsturen

  Wanneer wij alle documenten hebben ontvangen en wij de aanvraag goedkeuren, ontvang je binnen acht werkdagen de creditcard(s). Hebben wij vragen of wijzen wij de aanvraag af, dan nemen wij contact met je op. Het is mogelijk om later nog een extra creditcard aan te vragen voor collega’s.

Onze Servicedesk is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Telefonische hulp bij Card aanvragen?

Heb je vragen bij het aanvragen van de Visa World Card Business? Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder.Bel + 31 20 - 6 600 666

Ga naar service en contact

Gegarandeerd excellente service

De klantenservice van ICS garandeert je uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen de service van ICS met een 7,8.

Meer over ICS

Veelgestelde vragen


Bij vragen of problemen mag je ons altijd bellen. Maar misschien vindt je het antwoord op je vraag al bij veelgestelde vragen op deze website.

Ga naar de veelgestelde vragen